Kılıçaslan Anaokulu
YEŞİL CAMİİ MAH. KILICASLAN1 CAD. KILIÇARSLAN ILK OKULU A BLOK NO 174/2 İZNİK / BURSA

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, bilimsel, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimini sürdürebilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çocuklarımız; duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

İkili

08.00 / 17.00