IN THE HANDS OF THE RHYTHM-RİTMİN ELLERİNDE eTwinning projemizde öğrencilerimiz kendilerini keşfediyorlar.

IN THE HANDS OF THE RHYTHM- RİTİMİN ELLERİNDE

Okul öncesi dönemdeki müzik etkinlikleri ve özellikle enstrüman çalma becerisi, çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmalarına ve onları doğru yönlendirmelerine olanak sağlar. Ayrıca yetenek farklılıklarına saygı göstererek tüm çocukların eğitime eşit erişime sahip olmasını sağlar. Enstrüman çalma yeteneği beynin her iki lobunu da harekete geçirdiği için bilişsel gelişimi güçlendirir. Aynı zamanda çocukların müzik yoluyla sosyal olarak kendilerini ifade etmelerini sağlar.

Proje çalışmalarımızda Öğrencilerimiz için gereken psiko-motor, sosyal-duygusal ve dil gelişimleri; el-göz koordinasyonunun, küçük ve büyük kas gelişiminin ve sonuçta öznel iyi oluşun sağlanması amaçlanmaktadır.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024